VÅR SPECIALITET INKLUDERAR

BYGGNATIONER


Oavsett om din byggnad behöver renoveras invändigt eller utvändigt kan vi på Karlsson's Träkonstruktioner hjälpa dig.


Vi kan hjälpa dig att bygga om eller bygga ut ditt hus oavsett om du vill göra en större eller mindre tillbyggnation eller ombyggnation


När det rör sig om utvändig renovering så underlättar det om vädret är någorlunda bra när arbetet utförs. Så som att byta fönster eller tak på vintern är inget vi rekomenderar men självklart har vi lösningar för det också. 


Invändiga renoveringar kan utföras oberoende av vädret utomhus. Det kan dock vara bra att komma ihåg att vissa renoveringar kan låta en del och att det är olämpligt för barn och djur att vistas på arbetsplatsen.


SNICKERIER


När det kommer till moderna hus kan man ofta använda moderna material, om det däremot görs ett byggnadsarbete eller snickeri i ett gammalt hus bör man vara lite mer försiktig. Det handlar om att vårda den gamla byggnaden och där kommer vårat snickeri till stor hjälp. Där kan vi ta fram special lister och tillverka det som just ditt hus behöver för att bevara helheten.

Vi tillverkar även mindre snickerier på beställning, skicka in dina önskemål så ser vi till att hitta lösningen tillsammans.


HELHETVi på Karlsson's Träkonstruktioner har sammarbeten i alla områden inom byggsektorn.

Skicka in din idé så ser vi till att den blir verklighet och du kan i lugn och ro se hur ditt projekt växer fram. 

VÅR PROCESS

01.02.03.04.KONTAKTA OSS NU FÖR EN OFFERT PÅ DITT PROJEKT